www.moerch-hansen.dk

FODnoten

1. 1999 Kaløskovene

6. 11.5.2000: Gennem skoven til
Moesgård Strand

9. 14.4.2001: Århus ad Bra-brandstien til linie 17's endestation

FODVORTETUR:
"Missing link" - tur ad Brabrandstien til 7erens endestation Påskelørdag den 14. April 01. Deltagere: Tove, Helle, Lisbeth, Lise, Bent, Mads og Henning.
Stort fremmøde; en enkelt måtte dog sidde over efter lægeligt påbud. Man begyndte med et besøg på Århus Bymuseum, der havde 80er udstilling. Vejret fint frisk forårs-, men det blev særdeles køligt for ikke at sige skidekoldt om aftenen.

Vi gik sydom. Fugletårnsbesøg. Helle mødte en bekendt, hvilket tidsmæssigt forlængede turen noget…. Lisbeth var en lille smule træt; hånd-bold kan være en udmarvende sport…

I øvrigt gik alt stort set planmæssigt; vi tog trambussen ind til byen.
Part two: Fadøl x flere på Brocafeen; topklasse. Middag på wokrestaurant; superklasse.
Hennings vandrestøvler ville ind på Dr. Watson, men de sultne af os fik bugseret manden videre hen mod aftensmaden.
Siden opløstes selskabet i bemærkelsesværdig god ro og orden.
Mads

10. 22.9.2001: Tunø rundt

Øh, Mads…. Hva' med et referat ????

11. 12.10.2002: Trækstien
              Resenbro - Kongensbro

Øh, Mads…. Hva' med et referat ????

Deltagere: Tove, Lisbeth, Lise, Ellen (prøvemedlem!), Bent, Kristian og Henning. Endvidere medvirkede 2 guest-stars: Grethe og Kjeld.
Mødtes tidligt ved lyntoget i hvilket  ind
toges en dejlig morgenmad med tilhørende Fernet Brancaer  og varm, rigelig kaffe. Naturligvis havde Lise medbragt et helt morgen complet. Planmæssig ankomst til hovedstaden kl. 10.22 hvor vi blev modtaget af guest-star nr. 1 Grethe. I samlet flok spadseretur mod Christania. Ophold allerede efter ca. 1½ km idet den nok så berømte bornholmer havde fået hul på hælene. Men de nye sko var flotte. Nå -han gav en Dr. Nielsen i bod. Videre gennem Christianshavn med kik på flotte og velanbragte lejligheder (også Kristians tidligere domicil). Rundtur i Christania med hovedvægten lagt på de mange fantasifulde selvbyggerhuse rundt i arealet. Tilbage mod Pusher Street blev vi antastet af en af de lokale sikkerhedsfolk, der bestemt mente at have opdaget en betjent forklædt som bornholmer. Dette blev dog på det bestemteste afvist og vi slap af sted med tilbuddet om at købe nogle joints med ud i samfundet. Hvilket Bent Betjent dog takkede nej til. Frokost med øl og brændevin på Cafe Luna hvor den anden guest-star , Kjeld, stødte til. Det var heldigt, idet det i løbet af dagen viste sig at Grethe i grunden ikke var så forfærdelig stedkendt i denne by. Afgang fra Luna hvor især Lisbeth kom strygende ned af trappen. Videre mod City med ophold ved Domkirken, som jo er blevet stærkt interessant. Heldigvis lukket p.g.a. gudstjeneste, så i stedet fik vi fadøl på Foleys. Dejligt skummelt værtshus. Vel ude i dagslys skulle prøvemedlemmet naturligvis gøre opmærksom på sin opvakthed, så vi endte igen i kirken, denne gang til rundvisning på egen hånd. Derefter indtog de fleste en pølse hos en kvik pølsemand, hvorefter vi besøgte Wessels Kro (tror jeg den hed).  Ude igen viste det sig at Lisbeth's yndefulde afgang fra Cafe Luna havde udviklet sig til en rigtig dårlig fod som dårligt kunne benyttes. Derfor humpedes 100 meter til nærmeste cafe hvor selskabet opholdt sig mens formanden ledte efter apotek og eleastikbind. Uden resultat. Et par panodiler hjalp en smule således næste stop Hvids Vinstue nåedes kl. ca 18. Efter et par fadøl dette hyggelige sted op igen og atter spadseretur på ca. 50 meter inden turens endelige mål: Skindbuksen nåedes. Fadøl, brændevin, biksemad, skipperlabskovs, flæskesteg - det var som det skulle være. Afgang mod toget til afskedssang fra det store, svenske glade selskab. Hvorfor de sang  Nu gaar de gamla hem må stå hen i det uvisse. Afsked med vores 2 guider lidt i 22 og så den laaaaange tur hjem til Århus.
Som neutral læser kan det umiddelbart se ud som om der på denne tur har været lidt rigeligt med værthusbesøg fremfor vandring. Dette kan  klart afvises, idet strækningerne vi gik var temmelig lange. Endvidere var det uheldigt med den dårlige fod, idet ví netop skulle til Amalienborg på dette tidspunkt. Men sygdom er jo en fin undskyldning for indtag af fadøl. Næste tur medtages et elastikbind og måske en læge.